Ултразвукови преобразуватели

Ултразвуковите преобразуватели са устройство, което преобразува електромагнитната енергия в механична енергия (звукова енергия), обикновено направено от пиезоелектрическа керамика или друг магнитострикционен материал, обикновен ултразвуков почистващ препарат, ултразвуков пулверизатор, B-ултразвук и др. Това е пример за приложение на ултразвуков преобразувател .

Медицинските ултразвукови преобразуватели (ултразвукови сонди) са важна част от медицинската система за ултразвукови инструменти, която заема значително място в разработването и медицинските изследвания на нови медицински инструменти. При ултразвуковата диагностика ултразвуковите вълни трябва да се предават на човешкото тяло и след това да отразяват отразеното ехо на информацията за структурата на човешката тъкан. Преобразуването на преобразуването на информацията е медицинският ултразвуков преобразувател, който е завършен от електрическо-акустично и акустично-електрическо преобразуване, а работата на ултразвуковия преобразувател е пряко свързана с работата на медицинското ултразвуково оборудване.

Ултразвукови преобразуватели Характеристики и приложение
1. Импортирани SUS 304 и SUS316L по избор
2. Твърда хромирана повърхност
3. Специален процес на залепване, който може да осигури силно свързване между ултразвуков датчик и SUS плоча
4. Висококачествен ултразвуков преобразувател, стабилна производителност и висока ефективност на изхода
5. Оптимизирани ултразвукови вибрации и звуково поле
6. Единична честота 28kHz, 40kHz, 68kHz, 80kHz и 130kHz, други честоти могат да бъдат персонализирани
7. Двучестотни 28 / 68kHz, 40 / 80kHz, 80 / 130kHz и 40 / 130kHz
Добре дошли да закупите висококачествена {ключова дума} от нашата фабрика, Clangsonic е високотехнологично предприятие, специализирано в научноизследователска и развойна дейност на {ключови думи} ключови технологии, производители и доставчици в Китай. Ние сме регистрирали повече от 15 патента и много продуктови иновации по нашия път. Ще ви предоставим персонализирани услуги, решение на едно гише, за да позволим на потребителите да се насладят на еднократно завършване, да спестят време и да подобрят ефективността.