Ултразвуков преобразувател

Ултразвуковият преобразувател е устройство, което преобразува електромагнитната енергия в механична енергия (звукова енергия), обикновено направено от пиезоелектрическа керамика или друг магнитострикционен материал, обикновен ултразвуков почистващ препарат, ултразвуков пулверизатор, B-ултразвук и др. Това е пример за приложение на ултразвуков преобразувател .

Медицинският ултразвуков преобразувател (ултразвукови сонди) е важна част от медицинската ултразвукова система от инструменти, която заема значителна позиция в разработването и медицинските изследвания на нови медицински инструменти. При ултразвуковата диагностика ултразвуковите вълни трябва да се предават на човешкото тяло и след това да отразяват отразеното ехо на информацията за структурата на човешката тъкан. Преобразуването на преобразуването на информацията е медицинският ултразвуков преобразувател, който е завършен от електрическо-акустично и акустично-електрическо преобразуване, а работата на ултразвуковия преобразувател е пряко свързана с работата на медицинското ултразвуково оборудване.

Ултразвуков преобразувател Характеристики и приложение
1. Импортирани SUS 304 и SUS316L по избор
2. Твърда хромирана повърхност
3. Специален процес на залепване, който може да осигури силно свързване между ултразвуков датчик и SUS плоча
4. Висококачествен ултразвуков преобразувател, стабилна производителност и висока ефективност на изхода
5. Оптимизирани ултразвукови вибрации и звуково поле
6. Единична честота 28kHz, 40kHz, 68kHz, 80kHz и 130kHz, други честоти могат да бъдат персонализирани
7. Двучестотни 28 / 68kHz, 40 / 80kHz, 80 / 130kHz и 40 / 130kHz

Предпазни мерки при използване на ултразвукови преобразуватели:
1. Преди свързването на сондата в случай на изключване на захранването, първо трябва да прекъсне захранването на хоста, за да избегне мощен ток, изгаряйки вътрешността на сондата поради многократното мигновено включване на тока. Или чип.
2. Сондата е строго забранена и попада в процеса на използване.
3. За да поддържате сухо и чисто, поставете го в защитния калъф, когато сондата не се използва.
4. След като сондата се използва, тя трябва да се почисти. Повърхността на сондата може да се почисти с мека кърпа и е лесно да се измие, което лесно се поврежда от сондата.
5. Избягвайте да използвате силно електромагнитно поле, за да предотвратите смущения в показването на изображението.
Добре дошли да закупите висококачествена {ключова дума} от нашата фабрика, Clangsonic е високотехнологично предприятие, специализирано в научноизследователска и развойна дейност на {ключови думи} ключови технологии, производители и доставчици в Китай. Ние сме регистрирали повече от 15 патента и много продуктови иновации по нашия път. Ще ви предоставим персонализирани услуги, решение на едно гише, за да позволим на потребителите да се насладят на еднократно завършване, да спестят време и да подобрят ефективността.