Ултразвуков датчик за плочи

Ултразвуковите преобразуватели на панела са монтирани над отвор, прорязан в стената на резервоара и излъчващата повърхност е в пряк контакт с почистващата среда. Ултразвуковите пласмени преобразуватели са монтирани от външната страна на контейнери със заварени или притиснати монтажни рамки, като по този начин се спестява място. Интегрираните плочи преобразуватели не изискват място в резервоара за почистване.

Ултразвуковите панелни преобразуватели са широко използвани. Според приложените индустрии те се разделят на индустрия, селско стопанство, транспорт, бит, лечение и военни. Според реализираните функции се разделя на ултразвукова обработка, ултразвуково почистване, ултразвуково откриване, откриване, наблюдение, телеметрия, дистанционно управление и др .; според работната среда се разделя на течност, газ, биологично тяло и др .; според природата тя се разделя на ултразвукова мощност, ултразвукова детекция, ултразвукова образна диагностика и др.
Добре дошли да закупите висококачествена {ключова дума} от нашата фабрика, Clangsonic е високотехнологично предприятие, специализирано в научноизследователска и развойна дейност на {ключови думи} ключови технологии, производители и доставчици в Китай. Ние сме регистрирали повече от 15 патента и много продуктови иновации по нашия път. Ще ви предоставим персонализирани услуги, решение на едно гише, за да позволим на потребителите да се насладят на еднократно завършване, да спестят време и да подобрят ефективността.