Ултразвуков потапящ преобразувател

Ултразвуковите потапящи преобразуватели са здрави и ефективни в дизайна, имат способност за насочено излъчване и са оборудвани с разнообразни опции, от които клиентите да избират.

В повечето случаи този ултразвуков потапящ преобразувател е подходящ за монтаж в голям резервоар за почистване, оборудван с по-голяма мощност и може лесно да бъде надграден без големи промени в системата. Подходящ е за зареждане отдолу или отстрани на резервоара за почистване.

Ултразвуковите потапящи преобразуватели са особено подходящи за почистване при почистване на водна основа, обезмасляване, галванопластика, медицинска индустрия, почистване на плесени, оптична промишленост, електроника и други индустрии.

Поради прилагането на едночестотна и двучестотна технология, ултразвуковият потапящ преобразувател е подходящ както за първоначално почистване, така и за окончателно почистване. Уникалната ултразвукова технология на преобразувателя осигурява най-добрия почистващ ефект за най-кратко време за почистване.
Добре дошли да закупите висококачествена {ключова дума} от нашата фабрика, Clangsonic е високотехнологично предприятие, специализирано в научноизследователска и развойна дейност на {ключови думи} ключови технологии, производители и доставчици в Китай. Ние сме регистрирали повече от 15 патента и много продуктови иновации по нашия път. Ще ви предоставим персонализирани услуги, решение на едно гише, за да позволим на потребителите да се насладят на еднократно завършване, да спестят време и да подобрят ефективността.