Ултразвуков генератор

Ултразвуковият генератор, известен още като ултразвукова ултразвукова устойчивост на колебания, електрическа кутия, ултразвукова ултразвукова, е важна част от масовата ултразвукова система. Ултразвуков ефект на влизане и износител е електропроводима телекомуникация на високо ниво, спортен предавател, работещ със силови елементи и обменни инструменти. Мощният ултразвуков мотор разглежда електрическата форма на комутационно съпротивление от повърхността на ефективността на преобразуване. Ултразвуковата батерия е самодостатъчна, а самопровъзгласяващото се съпротивление е ултразвуково съпротивление, а неговият резистор е ултразвуков генератор.

Ултразвуков генератор Характеристики и приложение
1. IGBT технология за пълни фазови лайна
2. 10-100% мощност, регулируема линейно
3. Постоянна изходна мощност за различни условия на работа
4. Автоматично проследяване на честотата
5. 2-кратна технология за пикова мощност, която има по-добър ефект на почистване при упорити петна
6. Функция за почистване на честота, която може ефективно да елиминира стойката на вълната и да подобри ултразвуковите характеристики
7. Ефективност на преобразуване до 95%
8. Промишлен LCD дисплей, поддържащ настройка на параметри и мониторинг на състоянието
9. Вътрешна защита за претоварване, пренапрежение и късо съединение
10. Дистанционно управление, свързано към PLC и HMI и др
11. Поддръжка на RS485 MODBUS RTU комуникация

12. Може да се интегрира в 19-инчов стандартен шкаф


Добре дошли да закупите висококачествена {ключова дума} от нашата фабрика, Clangsonic е високотехнологично предприятие, специализирано в научноизследователска и развойна дейност на {ключови думи} ключови технологии, производители и доставчици в Китай. Ние сме регистрирали повече от 15 патента и много продуктови иновации по нашия път. Ще ви предоставим персонализирани услуги, решение на едно гише, за да позволим на потребителите да се насладят на еднократно завършване, да спестят време и да подобрят ефективността.