Ултразвукова система за почистване

Ултразвуковата система за почистване използва кавитацията, ускорението и директния поток на ултразвука в течността, за да повлияе пряко и непряко на течността и мръсотията, така че мръсният слой да се разпръсне, емулгира и обели, за да се постигне целта на почистването. В използваните в момента машини за ултразвуково почистване по-често се използват кавитация и директен поток.

Ултразвуковите почистващи системи се използват широко в индустрията за обработка на повърхностни спрейове, машиностроенето, електронната индустрия, медицинската промишленост, полупроводниковата промишленост, часовникарската индустрия, оптичната промишленост, текстилната печат и боядисването.

Нашата система за ултразвуково почистване включва машини за ултразвукова почистваща машина, машина за ултразвуково почистване с двойна честота, машина за ултразвуково почистване с преобразуване на честота. Ако искате да научите повече подробности, моля свържете се с нас!
Добре дошли да закупите висококачествена {ключова дума} от нашата фабрика, Clangsonic е високотехнологично предприятие, специализирано в научноизследователска и развойна дейност на {ключови думи} ключови технологии, производители и доставчици в Китай. Ние сме регистрирали повече от 15 патента и много продуктови иновации по нашия път. Ще ви предоставим персонализирани услуги, решение на едно гише, за да позволим на потребителите да се насладят на еднократно завършване, да спестят време и да подобрят ефективността.