Ултразвуков почистващ препарат 150л

Ултразвуков почистващ препарат 150л

RA серия е двучестотна ултразвукова машина за почистване 150l, подходяща за промишлени приложения. Основният компонент ултразвуков генератор приема най-модерната платформа за технология T, която има висока ефективност на почистване, лесни операции и няма нужда от отстраняване на грешки на място. Ултразвуков почистващ препарат 150l може да се използва широко в метални изделия, авточасти, почистване на електроника, медицински инструменти, почистване на оптично стъкло и др.

Детайл за продукта

1. Ултразвуков почистващ препарат 150l Въведение

RA серия е двучестотна ултразвукова машина за почистване 150l, подходяща за промишлени приложения. Основният компонент ултразвуков генератор приема най-модерната платформа за технология T, която има висока ефективност на почистване, лесни операции и няма нужда от отстраняване на грешки на място. Ултразвуков почистващ препарат 150l може да се използва широко в метални изделия, авточасти, почистване на електроника, медицински инструменти, почистване на оптично стъкло и др.

Ултразвуковият почистващ препарат Clangsonic се използва главно в промишлеността. Размерът и мощността могат да бъдат персонализирани според вашата заявка.

Clangsonic осигурява различни възможности на ултразвуковия почистващ препарат. Моля, свържете се с нас за персонализиран размер на резервоара.


2. Ултразвуков почистващ препарат 150l Параметър( Спецификацияï¼ ‰

Име Ултразвуков почистващ препарат със система за повдигане
Модел RA85 RA120 RA160 Персонализиращ се 200-1000L
Ултразвукова честота 25 / 45kHz, 28 / 68kHz, 40 / 80kHz, 40 / 130kHz или 80 / 130kHz
Ултразвукова мощност 1500 вата 1800 вата 2400 вата -
Ултразвукова регулируема мощност 10-100%
Размер на вътрешния резервоар 600x400x350mm 650x450x400mm 700x500x450mm -
Размер на кошницата 520x300x150mm 570x350x200mm 620x400x250mm -
Общ размер 720x850x1600mm 770x900x1600mm 890x950x1600mm -
Мощност на отопление 5000 вата 6000 вата 8000 вата -
Температура на нагряване 30-80 ° С
Време 0-60мин. или Нормално отворен
Захранване 380V / 50Hz, 3 фаза 5 тел
Дължина на захранващия кабел
Калъф за SUS По желание
Циркулационна система По желание
Скимер за масло По желание


3. Ултразвуков почистващ препарат 150l Характеристики и приложение

1. Старт с един бутон
Натиснете бутона „Старт“, за да завършите функциите за повдигане на кошницата, трептене на кошницата, ултразвуково почистване и повдигане на кошницата и др.

2. Система на трептенията
Кошът с детайла ще се движи автоматично нагоре и надолу по време на почистване, което ще избегне натрупването на мръсотия по повърхността или дупките на детайла и ще подобри чистотата.

3. Двучестотна
2 честоти могат да се превключват лесно, колкото ви е необходимо. За различен процес на почистване можете да изберете различна честота, а също така е много подходящ за детайли, които се нуждаят както от грубо, така и от фино почистване.

4. Автоматично почистване
Функцията за почистване може ефективно да елиминира стоящите вълни. Това е полезно за подобряване на ултразвуковото разпределение в резервоара и за по-равномерно почистване.

5. 2 пъти пикова мощност
2 пъти върховото възбуждане на мощност може да действа върху упорити петна и полуводни разтворители, ултразвуковите характеристики се подобряват очевидно.

6. Линейно регулируема мощност
Ултразвуковата мощност може да се регулира 10-100% линейно, което е по-точно за различни заявки за почистване.

7. Заредете самоадаптация
Той ще се приспособи автоматично към различни работни условия (температура на течността, ниво на течността и детайл) автоматично и ще поддържа оптималната работна честота и постоянна изходна мощност.

8. Висококачествен LCD дисплей с индустриално ниво
Удобният LCD дисплей позволява на потребителя да следи работното състояние и да задава параметри.

9. Ефективно почистване
Приемане на технология за пикова модулация, която може по-бързо да разгради мехурчетата и да премахне упоритите петна лесно. При същите условия скоростта на разрушаване на фолиото значително се подобрява.

10. Стабилен изход
Технологията за самоадаптация може да осигури на машината да се побере перфектно да се променя натоварването, като например различно ниво на течността, промяна на температурата на течността и движение на детайла. Ултразвуковата производителност ще остане неподвижна.

11. Висока ефективност на преобразуване
Ефективността на преобразуване на ултразвукова и електрическа енергия е повече от 90%. Спестяването на енергия е повече от останалите при една и съща ултразвукова изходна мощност.

12. Разширена функция
Циркулационна система, маслоотделител, барботиращ резервоар, изплакване


4. Детайли Изображения

Допълнителна циркулационна система с маслено шумозаглушител

Оборудван с циркулационна система и маслено масло


5. Квалификация на компанията


6. Доставка, доставка и сервиране

За да се гарантира по-добре безопасността на вашите стоки, ще бъдат предоставени професионални, екологични, удобни и ефективни услуги за опаковане.


7. ЧЗВ

1. Производител ли сте или търговско дружество?
Ние сме производител. Всички основни компоненти (ултразвуков преобразувател, ултразвуков генератор) са домашно направени сами.
2. Приемате ли OEM и ODM?
Да, ние също имаме екипи за научноизследователска и развойна дейност (екип за ултразвукови преобразуватели, екип за ултразвуков генератор и екип за механичен дизайн), за да отговори бързо на вашите специални нужди.
3. Време за доставка
Стандартните продукти могат да бъдат доставени в рамките на 7 работни дни. Персонализираната машина зависи от дизайна.
4. Гаранция
Гарантираме качество на продуктите за период от 1 година. Ако има някакъв проблем с качеството в рамките на гаранцията, ние ще предоставим безплатни резервни части или ремонтни услуги.
5. Предоставяте ли услуга за пробно почистване?
Да, можете да изпратите заготовките за пробно почистване. Ще ви изпратим видео и ще докладваме за теста. Това е безплатна услуга.
6. Можете ли да осигурите ултразвуков преобразувател или генератор при някаква повреда?
Да, ултразвуков преобразувател и ултразвуков генератор са проектирани и произведени от самите нас. Можем бързо да изпратим правилните части за подмяна.
7. Начини на плащане?
T / T, L / C, D / P, D / A, West Union, Paypal, MoneyGram, Escrow.
8. Коя честота и мощност е подходяща за нашия детайл?
Моля, свържете се с нас и предоставете възможно най-конкретни подробности. Информацията включва: размера, материала, теглото и замърсяванията на детайла и размерите на резервоара за почистване и т.н.
Горещи маркери: Ултразвуков почистващ препарат 150л, Китай, производители, доставчици, персонализирани, качествени

Изпратете запитване

Свързани продукти