Настолен ултразвуков почистващ препарат

Настолният ултразвуков почистващ препарат е разработен на базата на усъвършенствана технология за фазово превключване с пълен мост, оборудвана с LCD дисплей, таймер, нагревател и др., Лесна за работа, няма нужда от отстраняване на грешки. Настолните ултразвукови почистващи препарати са широко използвани в метални части, авточасти, електроника, медицинска и други индустрии и са подходящи за почистване на лаборатории, бижута, очила, лещи и индустриални ултрафини компоненти.

Настолният ултразвуков почистващ препарат включва болничен ултразвуков почистващ препарат, ръчен цифров ултразвуков почистващ препарат, лабораторен ултразвуков почистващ препарат, 30L / 40L ултразвуков почистващ препарат и др. Размерът и мощността могат да бъдат персонализирани според вашите изисквания. Ако искате да знаете повече подробности за настолен ултразвуков почистващ препарат, моля свържете се с нас!
Добре дошли да закупите висококачествена {ключова дума} от нашата фабрика, Clangsonic е високотехнологично предприятие, специализирано в научноизследователска и развойна дейност на {ключови думи} ключови технологии, производители и доставчици в Китай. Ние сме регистрирали повече от 15 патента и много продуктови иновации по нашия път. Ще ви предоставим персонализирани услуги, решение на едно гише, за да позволим на потребителите да се насладят на еднократно завършване, да спестят време и да подобрят ефективността.