Предимства на болничната ултразвукова машина за почистване

- 2021-06-07-

1. Много медицински изделия имат характеристиките на неравни повърхности и малки слепи дупки. Те не могат да се почистват дори с пароструйка и водни струи под високо налягане. Кавитационният ефект намашина за ултразвуково почистване в болницаможе да ускори разтварянето на повърхностния филм на устройството и почистващият ефект е по-добър. задълбочен.

2. В миналото традиционното почистване на медицинско оборудване обикновено изискваше многократно накисване на ензими, ръчно търкане и измиване, което отнемаше много време и изискваше много работа, а ръчната работа беше трудна за осигуряване на качеството на почистването на оборудването. Много е удобно да използвате медицинска ултразвукова почистваща машина и е много удобно да накиснете оборудването. След ензимния почистващ разтвор го поставете директно в резервоара за почистване, поставете почистващия агент, настройте температурата и времето за автоматично почистване и ефективността е доста висока.

3. Медицинската ултразвукова машина за почистване не е замърсяващо оборудване. Това няма да доведе до електромагнитно излъчване и други проблеми по време на процеса на почистване. Процесът на почистване не изисква ръчен контакт за премахване на вторичното замърсяване; за медицинския персонал може също да изолира остатъците върху оборудването. Бактериите и вирусите защитават безопасността и здравето на медицинския персонал.

машина за ултразвуково почистване в болница