Промишлен ултразвуков почистващ препарат

Промишлен ултразвуков почистващ препарат

Промишлен ултразвуков почистващ препарат RA серия е двучестотна ултразвукова почистваща машина, подходяща за промишлени приложения. Основният компонент ултразвуков генератор приема най-модерната технологична платформа T, която има висока ефективност на почистване, лесни операции и няма нужда от отстраняване на грешки на място. Може да се използва широко в метални изделия, авточасти, почистване на електроника, медицински инструменти, почистване на оптично стъкло и т.н. .

Детайл за продукта

1. Въведение в индустриалния ултразвуков почистващ препарат

RA серията е двучестотна ултразвукова почистваща машина, подходяща за промишлени приложения. Основният компонент ултразвуков генератор приема най-модерната технологична платформа T, която има висока ефективност на почистване, лесни операции и няма нужда от отстраняване на грешки на място. Може да се използва широко в метални изделия, авточасти, почистване на електроника, медицински инструменти, почистване на оптично стъкло и т.н. .

Ултразвуковият почистващ препарат Clangsonic се използва главно в промишлеността. Размерът и мощността могат да бъдат персонализирани според вашата заявка.

Clangsonic осигурява различни възможности на ултразвуковия почистващ препарат. Моля, свържете се с нас за персонализиран размер на резервоара.


2. Индустриален параметър за ултразвуков почистващ продукт

Име Индустриална ултразвукова машина за почистване
Модел RA220
Капацитет 220L
Ултразвукова честота 25 / 45kHz, 28 / 68kHz, 40 / 80kHz, 40 / 130kHz, 80 / 130kHz
Ултразвукова мощност 3600 вата
Мощност на отопление 12KW
Температура на нагряване 30-80 ° С
Време 0-60мин. или Нормално отворен
Размер на вътрешния резервоар 800x600x450mm
Размер на кошницата 700x450x300mm
Общ размер 920x1000x1650mm
Захранване 380V / 50Hz, 3 фаза 5 тел
Дължина на захранващия кабел
Калъф за SUS По желание
Циркулационна система По желание
Скимер за масло По желание


3. Индустриални функции за ултразвуков почистващ препарат и приложение

1. Старт с един бутон
Натиснете бутона „Старт“, за да завършите функциите за повдигане на кошницата, трептене на кошницата, ултразвуково почистване и повдигане на кошницата и др.

2. Система на трептенията
Кошът с детайла ще се движи автоматично нагоре и надолу по време на почистване, което ще избегне натрупването на мръсотия по повърхността или дупките на детайла и ще подобри чистотата.

3. Двучестотна
2 честоти могат да се превключват лесно, колкото ви е необходимо. За различен процес на почистване можете да изберете различна честота, а също така е много подходящ за детайли, които се нуждаят както от грубо, така и от фино почистване.

4. Автоматично почистване
Функцията за почистване може ефективно да елиминира стоящите вълни. Това е полезно за подобряване на ултразвуковото разпределение в резервоара и за по-равномерно почистване.

5. 2 пъти пикова мощност
2 пъти върховото възбуждане на мощност може да действа върху упорити петна и полуводни разтворители, ултразвуковите характеристики се подобряват очевидно.

6. Линейно регулируема мощност
Ултразвуковата мощност може да се регулира 10-100% линейно, което е по-точно за различни заявки за почистване.

7. Заредете самоадаптация
Той ще се приспособи автоматично към различни работни условия (температура на течността, ниво на течността и детайл) автоматично и ще поддържа оптималната работна честота и постоянна изходна мощност.

8. Висококачествен LCD дисплей с индустриално ниво
Удобният LCD дисплей позволява на потребителя да следи работното състояние и да задава параметри.

9. Ефективно почистване
Приемане на технология за пикова модулация, която може по-бързо да разгради мехурчетата и да премахне упоритите петна лесно. При същите условия скоростта на разрушаване на фолиото значително се подобрява.

10. Стабилен изход
Технологията за самоадаптация може да осигури на машината да се побере перфектно да се променя натоварването, като например различно ниво на течността, промяна на температурата на течността и движение на детайла. Ултразвуковата производителност ще остане неподвижна.

11. Висока ефективност на преобразуване
Ефективността на преобразуване на ултразвукова и електрическа енергия е повече от 90%. Спестяването на енергия е повече от останалите при една и съща ултразвукова изходна мощност.

12. Разширена функция
Циркулационна система, маслоотделител, барботиращ резервоар, изплакване


4. Промишлени ултразвукови чистачи Детайли Изображения

Допълнителна циркулационна система с маслено шумозаглушител

Оборудван с циркулационна система и маслено масло


5. Квалификация на индустриална ултразвукова почистваща компания


6. Промишлен ултразвуков почистващ препарат, доставка и сервиране

За да се гарантира по-добре безопасността на вашите стоки, ще бъдат предоставени професионални, екологични, удобни и ефективни услуги за опаковане.


7. ЧЗВ

1. Производител ли сте или търговско дружество?
Ние сме производител. Всички основни компоненти (ултразвуков преобразувател, ултразвуков генератор) са домашно направени сами.
2. Приемате ли OEM и ODM?
Да, ние също имаме екипи за научноизследователска и развойна дейност (екип за ултразвукови преобразуватели, екип за ултразвуков генератор и екип за механичен дизайн), за да отговори бързо на вашите специални нужди.
3. Време за доставка
Стандартните продукти могат да бъдат доставени в рамките на 7 работни дни. Персонализираната машина зависи от дизайна.
4. Гаранция
Гарантираме качество на продуктите за период от 1 година. Ако има някакъв проблем с качеството в рамките на гаранцията, ние ще предоставим безплатни резервни части или ремонтни услуги.
5. Предоставяте ли услуга за пробно почистване?
Да, можете да изпратите заготовките за пробно почистване. Ще ви изпратим видео и ще докладваме за теста. Това е безплатна услуга.
6. Можете ли да осигурите ултразвуков преобразувател или генератор при някаква повреда?
Да, ултразвуков преобразувател и ултразвуков генератор са проектирани и произведени от самите нас. Можем бързо да изпратим правилните части за подмяна.
7. Начини на плащане?
T / T, L / C, D / P, D / A, West Union, Paypal, MoneyGram, Escrow.
8. Коя честота и мощност е подходяща за нашия детайл?
Моля, свържете се с нас и предоставете възможно най-конкретни подробности. Информацията включва: размера, материала, теглото и замърсяванията на детайла и размерите на резервоара за почистване и т.н.
Горещи маркери: Промишлен ултразвуков почистващ препарат, Китай, производители, доставчици, персонализирани, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти