Промишлен ултразвуков почистващ препарат

Промишлен ултразвуков почистващ препарат е двучестотен ултразвуков почистващ препарат, подходящ за промишлени приложения. Основният компонент на ултразвуковия генератор приема най-модерната технологична платформа T, която има висока ефективност на почистване и лесна работа без отстраняване на грешки на място.

Индустриалните ултразвукови почистващи машини могат да бъдат широко използвани в метални изделия, авточасти, електронно почистване на продукти, медицинско оборудване, почистване на оптично стъкло и др.

Промишлен ултразвуков почистващ препарат, ултразвукова честота може да се използва за 25 / 45kHz, 28 / 68kHz, 40 / 80kHz, 40 / 130kHz и 80 / 130kHz. Честотите по подразбиране са 28kHz и 68kHz. Ако имате нужда от други честоти, моля свържете се с нас.
Добре дошли да закупите висококачествена {ключова дума} от нашата фабрика, Clangsonic е високотехнологично предприятие, специализирано в научноизследователска и развойна дейност на {ключови думи} ключови технологии, производители и доставчици в Китай. Ние сме регистрирали повече от 15 патента и много продуктови иновации по нашия път. Ще ви предоставим персонализирани услуги, решение на едно гише, за да позволим на потребителите да се насладят на еднократно завършване, да спестят време и да подобрят ефективността.