Потапящ ултразвуков почистващ препарат

Потапящ ултразвуков почистващ препарат

Имерсионният ултразвуков почистващ препарат серия R е интегрирана ултразвукова почистваща машина, подходяща за промишлени приложения. Основният компонент ултразвуков генератор приема усъвършенствана технологична платформа T, която има висока ефективност на почистване, лесни операции и няма нужда от отстраняване на грешки на място. Потапящият ултразвуков почистващ препарат може да се използва широко в метални изделия, авточасти, почистване на електроника и др.

Детайл за продукта

1. Immersion Ultrasonic Cleaner Въведение

Имерсионният ултразвуков почистващ препарат серия R е интегрирана ултразвукова почистваща машина, подходяща за промишлени приложения. Основният компонент ултразвуков генератор приема усъвършенствана технологична платформа T, която има висока ефективност на почистване, лесни операции и няма нужда от отстраняване на грешки на място. Потапящият ултразвуков почистващ препарат може да се използва широко в метални изделия, авточасти, почистване на електроника и др.

Clangsonic потапящ се ултразвуков почистващ препарат се използва главно в промишлеността. Размерът и мощността могат да бъдат персонализирани според вашата заявка.


2. Параметър за ултразвуково почистване на Immersion(Specificationï¼ ‰

Име Индустриална ултразвукова машина за почистване
Модел R160
Капацитет 160L
Ултразвукова честота 40kHz
Ултразвукова мощност 2400 вата
Мощност на отопление 8000 вата
Температура на нагряване 0-80 ° С
Време 0-15мин. или ∞
Размер на вътрешния резервоар 700x500x450mm
Размер на кошницата 610x430x280mm
Общ размер 880x690x850mm
Захранване 380V / 50Hz, 3 фаза
Дължина на захранващия кабел
Калъф за SUS
Подвижно колело
Циркулационна система По желание
Скимер за масло По желание


3. Ултразвуков почистващ препарат за потапяне Характеристики и приложение

1. Ефективно почистване
Приемане на технология за пикова модулация, която може по-бързо да разгради мехурчетата и да премахне упоритите петна лесно. При същите условия скоростта на разрушаване на фолиото значително се подобрява.

2. Стабилен изход
Технологията за самоадаптация може да осигури на машината да се побере перфектно да се променя натоварването, като например различно ниво на течността, промяна на температурата на течността и движение на детайла. Ултразвуковата производителност ще остане неподвижна.

3. Висока ефективност на преобразуване
Ефективността на преобразуване на ултразвукова и електрическа енергия е повече от 95%. Спестяването на енергия е повече от останалите при една и съща ултразвукова изходна мощност.

4. Лесна работа
Напълнете течност, поставете в детайла и включете превключвателите. Ултразвуковото почистване може да започне само в 3 стъпки. Всички параметри ще бъдат съпоставени автоматично.
Температурата на нагревателния превключвател е термостатично регулируема (20-80 ° C)
Време на превключване, контролируемо (0-15 минути или непрекъснато)

5. Поставете скобата
В горния и долния слот има метални скоби, за да се улесни поставянето на рамката на кошницата, като се избягва директен контакт с долната амортисьорна кутия и се влияе на ултразвуковия ефект; след почистване рамката на кошницата може да се постави и източи от горната скоба.

6. Наклонено дъно на канала
Наклоненото дъно на жлеба е проектирано да улесни изхвърлянето на отпадъчна течност и да предотврати натрупването на мръсотия.

7. Защита
Защита от ниско ниво, защита от претоварване, защита от късо съединение, защита от прекомерна температура.


4. Детайли Изображения

Допълнителна циркулационна система с маслено шумозаглушител за тежко и мазно почистване на детайли

По избор резервоар за сушене с горещ въздух


5. Квалификация на компанията


6. Доставка, доставка и сервиране

За да се гарантира по-добре безопасността на вашите стоки, ще бъдат предоставени професионални, екологични, удобни и ефективни услуги за опаковане.


7. ЧЗВ

1. Производител ли сте или търговско дружество?
Ние сме производител. Всички основни компоненти (ултразвуков преобразувател, ултразвуков генератор) са домашно направени сами.
2. Приемате ли OEM и ODM?
Да, ние също имаме екипи за научноизследователска и развойна дейност (екип за ултразвукови преобразуватели, екип за ултразвуков генератор и екип за механичен дизайн), за да отговори бързо на вашите специални нужди.
3. Време за доставка
Стандартните продукти могат да бъдат доставени в рамките на 7 работни дни. Персонализираната машина зависи от дизайна.
4. Гаранция
Гарантираме качество на продуктите за период от 1 година. Ако има някакъв проблем с качеството в рамките на гаранцията, ние ще предоставим безплатни резервни части или ремонтни услуги.
5. Предоставяте ли услуга за пробно почистване?
Да, можете да изпратите заготовките за пробно почистване. Ще ви изпратим видео и ще докладваме за теста. Това е безплатна услуга.
6. Можете ли да осигурите ултразвуков преобразувател или генератор при някаква повреда?
Да, ултразвуков преобразувател и ултразвуков генератор са проектирани и произведени от самите нас. Можем бързо да изпратим правилните части за подмяна.
7. Начини на плащане?
T / T, L / C, D / P, D / A, West Union, Paypal, MoneyGram, Escrow.
8. Коя честота и мощност е подходяща за нашия детайл?
Моля, свържете се с нас и предоставете възможно най-конкретни подробности. Информацията включва: размера, материала, теглото и замърсяванията на детайла и размерите на резервоара за почистване и т.н.
Горещи маркери: Потапящ ултразвуков почистващ препарат, Китай, производители, доставчици, персонализирани, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти