Ултразвуков генератор с висока мощност

Ултразвуков генератор с висока мощност

Този ултразвуков генератор с висока мощност използва независима система за охлаждане и интегрирана схема на окабеляване, включително захранване на ултразвукови генератори, ултразвуков HF кабел, система за управление и комуникационна шина към ултразвуков генератор и др. Само 1 шкаф може да управлява целия ултразвуков резервоар за почистване. Лесен за инсталиране, експлоатация и поддръжка. Ултразвуковият генератор с висока мощност е много стабилен.

Детайл за продукта

1. Въведение в мощния ултразвуков генератор

Този ултразвуков генератор с висока мощност използва независима система за охлаждане и интегрирана схема на окабеляване, включително захранване на ултразвукови генератори, ултразвуков HF кабел, система за управление и комуникационна шина към ултразвуков генератор и т.н.
Само 1 шкаф може да управлява целия мощен ултразвуков резервоар за почистване. Лесен за инсталиране, експлоатация и поддръжка. Ултразвуковият генератор с висока мощност е много стабилен.
По-важното е, че ултразвуковият генератор с висока мощност избягва проблемите, причинени от поставянето на генератора, окабеляването и разсейването на топлината в конвенционалното решение. Този ултразвуков генератор с висока мощност е разработен с новата технология и с пълен мостов фазово изместване, постоянна изходна мощност, автоматично преследване на честотата и автоматична промяна на импеданса. Той може допълнително да подобри адаптивността на генератора за различни условия на работа стабилност.


2. Параметър за ултразвуков генератор с висока мощност ... Спецификация ...

Ултразвуков драйвер, идеален за ултразвуково приложение
1-24 генератор за ултразвуков шкаф за движение, според вашата приложима ситуация, за да планирате разумен план. Моля, посочете модела на преобразувателя, количеството на преобразувателя, капацитета на преобразувателя и работното напрежение, когато правите поръчка.
Ако се интересувате от допълнителни подробности и приложимост на генератора, моля свържете се с нас на clangsonic.com


3. Характеристики и приложение на ултразвуков генератор с висока мощност

1. Индустриален LCD дисплей, поддържащ настройка на параметри и мониторинг на състоянието.
2. Дистанционно управление, свързано към PLC и добър интерфейс за взаимодействие човек-машина
3. Високочестотен конектор или CE конектор (САЩ, ЕС или стандартен тип)
4. Пълен автоматичен контрол на честотата, самоадаптивно широколентово почистване и адаптивно натоварване
5. 19-инчов мрежов стандартен шкаф, който може да включва най-много 24pcs PCB модул
6. Технология на Times peak power, която има по-добър ефект на почистване при упорити петна.
7. Независим дизайн на слот за модул, plug and play
8. Кладенец за разсейване на топлина за ефективно осигуряване на охлаждане на генераторните модули и шкаф, вътрешна защита срещу пренапрежение, пренапрежение и късо съединение.
9. Ултразвукова мощност, регулируема и ултразвукова честота, работен ток и т.н. могат да бъдат четливи, интегрирани лесно в съществуващата система
10. Измерване на защитата за безопасност за всеки модул на генератора
11. Вътрешна силна и слаба електрическа интегрирана схема на окабеляване, удобна за монтаж на място
12. Максималната ултразвукова мощност за единичен PCB модул е ​​2000W
13. Подкрепете RS485 MODBUS RTU комуникация, помагайки за изграждането на индустриалци 4.0
14. Стандарт за 150 ° C за индуктивни трансформатори и вакуумна импрегнация е приет за тел
15. Печатната платка е изработена от четири слоя мед от 2 OZ и 40A стандартен дизайн за захранваща част
16. Кондензаторът приема WIMA, марка TDK, 50A Infineon захранваща тръба
17. IGBT технология за пълен фазов мост, поддържа двучестотен изход.
18. Функция за почистване на честота, която може ефективно да елиминира стойката на вълната и да подобри ултразвуковите характеристики.
19. Поддръжка на TU / TD печатни платки, автоматично проследяване на честотата и постоянна изходна мощност


4. Детайли Изображения

temp: индикатор за аларма за температура
грешка: индикатор за грешка на генератора
включване / изключване: ултразвуков работен индикатор

Заден панел
Съединител за натоварване: Свържете се с ултразвуков датчик
Конектор за захранване: Свържете към основното захранване
DB15 интерфейс: Свържете се към контролния сигнален проводник

Контролен панел за захранване
Препоръчва се 3-фазна 5-звездна връзка. Фазовите линии и нулевата линия се нуждаят от медна тел с диаметър не по-малък от 16 mm². Входният порт за захранване е запазен на задния панел на шкафа, моля свържете съответните проводници към порта.
Ако към захранването има свързан контролен превключвател, моля използвайте миниатюрен прекъсвач 100A / 3P или автоматичен прекъсвач.

Преден панел на шкафа
Този HMI е инсталиран в средата на предната част на това устройство, захранван от 24VDC.
Комуникационният порт е свързан към 24pcs TU PCB чрез RS485. Състоянието и параметрите могат да бъдат наблюдавани


5. Квалификация на компанията


6. Доставка, доставка и сервиране

Износ на картонена кутия и дървена кутия и водоустойчива торба и друг необходим пакет за ултразвуков генератор Clangsonic


7. ЧЗВ

(1) Време за доставка
Стандартните продукти могат да бъдат доставени в рамките на 7 работни дни. Персонализираните продукти зависят от дизайна, персонализираните продукти се основават на количеството на поръчката.
(2) Начин на плащане
1. Т / Т
2. L / C
3. D / P
4. D / A
5. Западен съюз
6. Paypal
7. MoneyGram
8. Ескроу
(3) Гаранция
100% чисто нов при напускане на фабриката. Продавачът гарантира качество на продуктите (без износващите се части) за период от 2 години от датата на пробното пускане под ръководството на техния техник. Ако има някакъв проблем с качеството в рамките на гаранцията, ние ще предоставим безплатни резервни части или ремонтни услуги.
Clangsonic предоставя 18-месечна гаранция от датата на фабрично при нормална употреба. Производителят не носи отговорност за преки или непреки загуби, компенсации и ремонт поради неправилна употреба, монтаж, неправилна употреба или необичайна температура, прах и корозивна атмосфера и др.
По-долу не са обхванати от гаранция:
1. Кавитационна ерозия върху ултразвуков резервоар или повърхност на потопяем преобразувател, което е нормално явление по време на ултразвуково почистване
2. Щети, причинени от злоупотреба, неправилен монтаж, редуване, претоварване или пренебрегване на предпазните мерки по време на гаранцията, устройството ще бъде ремонтирано или заменено от професионалист. Clangsonic си запазва правото.
(4) Нашите услуги
Налични са множество едночестотни и многочестотни ултразвукови генератори, моделът може да се използва за справка, а ултразвуковият преобразувател с различна мощност и честота може да бъде персонализиран според конкретната ви употреба или размер.
OEM, ODM и персонализиране
(5) Приемате ли персонализиране?
Да, имаме професионални екипи за научноизследователска и развойна дейност, за да отговорим бързо на вашите специални изисквания.
(6) Можем ли да настроим сами генератора?
Ще настроим генератора на оптимално резонансно състояние преди фабриката. Забранено е на потребителя да променя параметрите без разрешение на Clangsonic. Неразрешените модификации могат да повредят устройствата или да доведат до денастройка между ултразвуков генератор и ултразвуков преобразувател. И те също не се покриват от гаранция. При всякакви въпроси, моля свържете се с нас.
Горещи маркери: Ултразвуков генератор с висока мощност, Китай, производители, доставчици, персонализирани, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти