Двучестотен ултразвуков почистващ препарат

Двучестотен ултразвуков почистващ препарат

Двучестотният ултразвуков почистващ препарат е икономичност, ниски експлоатационни разходи и лесен за работа модел за диалог човек-машина, който ви помага бързо и лесно да изпълните задачата за почистване. Инсталацията е само на няколко стъпки, тя може да бъде поставена в почти всички производствени зони.

Детайл за продукта

1.Двучестотен ултразвуков почистващ препаратВъведение

Двучестотният ултразвуков почистващ препарат е икономичност, ниски експлоатационни разходи и лесен за работа модел за диалог човек-машина, който ви помага бързо и лесно да изпълните задачата за почистване. Инсталацията е само на няколко стъпки, тя може да бъде поставена в почти всички производствени зони.

Ние се фокусираме върху разработването и изследването на лесен за работа ултразвуков почистващ препарат. За да се гарантира, че клиентите имат предимства от високотехнологичната ултразвукова технология за почистване. Ултразвуковото почистващо оборудване от серия M може да се разшири или преоборудва върху съществуващото почистващо оборудване.

Clangsonic напълно автоматично ултразвуково почистващо оборудване, предлага се в 5 различни стандартни размера, т.е. единичен резервоар 50L / 85L / 120L / 160L / 220L, други размери могат да бъдат направени като заявки. Налице е ултразвукова честота както с една честота, така и с двойна честота 25 / 45kHz, 28 / 68kHz, 40 / 80kHz, 40 / 130kHz и 80 / 130kHz. Уредът е снабден с трептящо устройство за почистващата кошница, което подпомага и подобрява почистващия ефект на ултразвука, и което също осигурява капеща опора за кошницата от неръждаема стомана. Агрегатите от серията Clangsonic M могат да се комбинират с резервоар за изплакване (със / без отопление) и сушилня с горещ въздух със съответния размер. Устройствата се доставят, включително рамка за поддръжка.

Clangsonic осигурява различни възможности на ултразвуковия почистващ препарат. Моля, свържете се с нас за персонализиран размер на резервоара.


2.Двучестотен ултразвуков почистващ препаратПараметър( Спецификацияï¼ ‰

Име Ултразвукова почистваща линия с 2 резервоара
Модел M612
Общ размер 2500x1620x1585mm
Вътрешен размер на единичен резервоар 500x350x350mm
Размер на кошницата Персонализира се
Товароносимост на кошницата 25 кг
# 1 Резервоар 40 / 130kHz ултразвуково почистване
# 2 Резервоар Резервоар за сушене с горещ въздух
Мощност на отопление за резервоар №1 5000W
Мощност на отопление за резервоар №2 3000W
Захранване 380V / 50Hz, 3 фаза
Система за повдигане на кошницата
Система на трептенията
Push Arm
Независим електрически шкаф с HMI


3. Двучестотен ултразвуков почистващ препаратХарактеристики и приложение

1. Автоматично почистване и товарене / разтоварване
2. Централизирана система за управление на Siemens, лесна за работа и гъвкаво използване
3. Приемане на Siemens, Schneider и други известни марки за електрически компоненти в главната система за управление
4. Ултразвуков резервоар с ултразвуков генератор TU за по-задълбочено почистване
5. Работното време, температурата на нагряване и нивото на мощност и т.н. на всеки резервоар могат да бъдат зададени от потребителя
6. Материал SUS304, внесен от Южна Корея POSCO


4. Детайли Изображения


5. Квалификация на компанията


6. Доставка, доставка и сервиране

Опаковката приема дървена кутия или палет за износ, обвити с влагоустойчив материал, който може да предпази машината от прах и влага по време на морски превоз.


7. ЧЗВ

1. Производител ли сте или търговско дружество?
Ние сме производител. Всички основни компоненти (ултразвуков преобразувател, ултразвуков генератор) са домашно направени сами.
2. Приемате ли OEM и ODM?
Да, ние също имаме екипи за научноизследователска и развойна дейност (екип за ултразвукови преобразуватели, екип за ултразвуков генератор и екип за механичен дизайн), за да отговори бързо на вашите специални нужди.
3. Време за доставка
Стандартните продукти могат да бъдат доставени в рамките на 7 работни дни. Персонализираната машина зависи от дизайна.
4. Гаранция
Гарантираме качество на продуктите за период от 1 година. Ако има някакъв проблем с качеството в рамките на гаранцията, ние ще предоставим безплатни резервни части или ремонтни услуги.
5. Предоставяте ли услуга за пробно почистване?
Да, можете да изпратите заготовките за пробно почистване. Ще ви изпратим видео и ще докладваме за теста. Това е безплатна услуга.
6. Можете ли да осигурите ултразвуков преобразувател или генератор при някаква повреда?
Да, ултразвуков преобразувател и ултразвуков генератор са проектирани и произведени от самите нас. Можем бързо да изпратим правилните части за подмяна.
7. Начини на плащане?
T / T, L / C, D / P, D / A, West Union, Paypal, MoneyGram, Escrow.
8. Коя честота и мощност е подходяща за нашия детайл?
Моля, свържете се с нас и предоставете възможно най-конкретни подробности. Информацията включва: размера, материала, теглото и замърсяванията на детайла и размерите на резервоара за почистване и т.н.
Горещи маркери: Двучестотен ултразвуков почистващ препарат, Китай, производители, доставчици, персонализирани, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти